MENU 24/07 — 26/07

Amuses 

– 

Schotse gerookte zalm met toast en pittige mierikwortelsmayo, dille 

– 

Tussenrib van Belgisch Witblauw op de grill, frisse salade, polderfrieten 

saus naar keuze 

– 

Chocomousse 

€39/PP

Reservatie vereist

Kies voor het VIP arrangement en krijg een privétent (6p.) met 3 extra amuses en een digestief.

VIP €49/PP

SUPPLEMENTEN

*Oesters steeds te krijgen

Fines de Claires n°3 (FR) 6stuks €12

Gillardeau n°3 (FR) 6stuks €25

* Kaasbord als dessert mogelijk €8

* Een vegetarisch alternatief mogelijk op aanvraag

* Voor de kinderen: spaghetti bolognaise, fish & chips, vol au vent met frietjes €10

Uw reservatie is pas definitief na betaling van de gereserveerde menu’s op rekeningnummer

BE20 9797 8586 0356

Met vermelding van uw naam, aantal personen en een datum dat u een tafel gereserveerd hebt.

Aanvang op zondag vanaf 12u, lunch om 13u

Aanvang op vrijdag & zaterdag vanaf 18u, diner om 20u

Reserveer hier

Deel dit gerecht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email